mandag 1. juni 2009

Gaveeske, Navnefest kort til gutt, Jentekort

Blir tre ulike "kort" i dette innlegget. Har vært på hytta ved Mjøsa hele helgen og bare kost meg. Herlig vær og hærlig plass.

Denne esken skal være til å gi bort en liten gave i. Det er bilde av mottakeren på esken. Jeg har brukt spellbinders til å skjære ut formen på lokket og bunnen. Arket er fra My Minds Eye. Blomstene har jeg bestilt fra England, kvisten er MS punch. Den passer også til stampwithfun sin utfordring denne uken. En kan sende inn alt utenom kort.


Har ikke pyntet inni, men slik ser den ut når den er åpen.

Fikk bestilling på et Navnefest kort til en gutt. Det er bilde av gutten på kortet. Ser ut til å være en skjønn liten gutt.


Har brukt bling fra Bazzil, mønsterark fra making memories, Navnet har jeg printet ut på pc'n. Navnefeststempelet er fra Papirloftet, embosset med sølv. Blomster fra Mulberry og kvisten er MS punch.


Innsiden av kortet. Tror stemplene er fra Kort og Godt, er ikke sikker. Arket vet jeg ikke hvor er fra, men har kjøpt det hos Bikuben .Bursdagskort til en jente som fyller 9 år. Stempel fra Sarah Kay, malt med Dirstress ink. Blomster fra diverse, Mulberry, petaloo. sommerfuglen er jeg ikke sikker på hvor jeg har kjøpt. Mønsterpapir fra Imaginisce, bling ark fra Bazzil. Alfabetet er kuttet ut med cuttlebug. Kvistene er MS punch.


Innsiden av kortet. Har stemplet med sommerfuglstempelet til Magnolia. En liten pengelomme på den ene siden og skrivefelt på andre.
En veldig enkel bakside


5 kommentarer:

Anne May sa...

Mange flotte og kreaktive prosjekter i bloggen din:)

Ha en fin kveld!

Sandra sa...

Hi....beautiful work..love the box you've created,thanks for joining us this week at SWF,
Take care
San x

Kaia sa...

For noen flott kreasjoner du har laget. Og alle var så utrolig flott pyntet. Wow sier jeg bare.
Ha ei flott uke :o)

Anonym sa...

a sweet work !!! wonderful job !!!
thanks for joining in our challenge .
big hugs tina46
swf-team

Merethe sa...

Aaah lekkert!