tirsdag 27. april 2010

Konfirmasjonskort

Det er liv i meg for de som har lurt på det. Har hatt en laaaaang pause fra kortlaging. Delvis pga av kjøpeforbud. Vi sparer til Florida ferie neste sommer. Har inngått avtale med mine barn om et lekefritt år, så da får ikke jeg kjøpe så mye jeg heller. En annen grunn til pausen er et veldig kaldt hobbyrom, som egentlig fungerer som kjølerom om vinteren.

Men her om dagen fikk jeg bestilling på et konfirmasjonskort til en jente, så da var det bare og sette igang. fikk tilsendt et bilde av konfirmanten som skulle være på kortet. Bildet er nok noen år siden:-), men det var jo et veldig morsomt bilde. Har laget et veldig enkelt kort siden det skulle sendes i posten til den som hadde bestilt det. Har brukt ark fra Majas design. Syns egentlig at arket var så pent i seg selv at det ikke trengte så mye pynt. Så da ble det bare noen sommerfugler laget med min nye sommerfugl puncher. Kanten er laget med MS edge punch.

Inni kortet er det en pengelomme. Diktene fant jeg i et kort som Anita Hagen hadde lagt ut i sin blogg. Syns det var så pent, så jeg "stjal" det.-). Siden kortet skulle opp til "nynorsk-land" har jeg oversatt det fra bokmål til nynorsk.

Baksiden er veldig enkel.



1 kommentar:

izi sa...

Så stilig et kort, og morsomt å bruke bilde av mottageren som motiv.